De musici

Symone Boerstoel volgde haar studie viool aan het Twents Conservatorium en studeerde gedurende drie jaar bij Jaap van Zweden. Als violiste speelt zij in diverse (project)orkesten, en is zij verbonden aan het Dordts Kamerorkest, een professioneel begeleidingsorkest. Daarnaast speelt zij regelmatig als soliste bij harmonie-en fanfareorkesten. Ook is zij concertmeester en artistiek leider van symfonieorkest “La Sinfonia Contea”. Tevens is zij als viooldocente verbonden aan twee muziekscholen.
 

Angela Kreeftmeijer studeerde aan het Rotterdams Conservatorium klarinet bij Jan Jansen en basklarinet bij Henri Bok. Zij speelde in het Rotterdamse koorbegeleidingsorkest Kamerorkest Continuo, De Koninklijke Militaire Kapel en het Doelenensemble. In 2008, 2011 en 2015 speelde zij bij een theatertour van Joep Onderdelinden:”De Kleine Kerstman”. In dit seizoen speelt ze mee in de theatervoorstelling “Mag ik vragen wat dit te betekenen heeft” van zanger/verteller Hugo Naessens en pianist Paul Gelsing. Tevens werkt Angela als docent aan een middelbare school.
 

Mark Kreeftmeijer studeerde piano bij Willy Muller en Alwin Bär aan het Utrechts Conservatorium. Later volgde hij jarenlang lessen bij Tan Crone in Amsterdam en legde hij zich toe op pianobegeleiding en kamermuziek. Tevens werkt Mark als informatie analist binnen de ICT.
 
Mark